17 Oktober

Hejhej! Herregud vad snabbt tiden går!! Idag är jag ledig. Jag är fortfarande kvar på båda jobben och denna veckan jobbar jag tisdag, onsdag, lördag och söndag på Incanto. Jag var och pratade med Cafe cafe idag och de hade något problem med sitt schema denna veckan så jag ska inte vara där denna veckan heller. Jag var ledig lördag och söndag och tog med mig kameran(!!!!!!).Jag och Joe åkte till Notting Hill och gick längs med Portobello Road market, hur mycket folk som helst!! Vi fikade på ett mysigt café.Fina hus överallt!Sen gick vi till Primrose Hill.På söndagen gick vi till Regents park och kollade på skulpturer. Jag tyckte denna var rolig för den ser ut att vara gjord av folie.Den här var inte lika rolig. Dessutom hade någon redan målat graffiti på den.

Jag hade en bra helg iallafall! Helst lördagen när det var så fint väder. Idag har jag vart på the nordic bakery ( http://www.nordicbakery.com/ ) och blivit besviken på kanelbullarna som var gifflar med bränt smält socker på. Jag har helt enkelt kommit fram till om jag vill ha riktiga kanelbullar måste jag baka dem själv. Och dom har russin i varje morotskaka här, usch. Sophia, du får baka en av dina godaste lagom tills jag kommer hem :)

Clara: Tänkte på dig idag när jag väntade på bussen. Roligaste vanen från en dräneringsfirma stod på andra sidan gatan : Kiwi drainage, We solve your problems down under! och en bild på en kiwi som gör tummen upp! Så himla rolig.
Hoppas allt gick finfint idag!

Jag saknar er allihopa! Pusspuss.

3 Oktober

Hejhej!

Här sitter jag i klänning utan strumpbyxor och idag har det vart 29 grader ute! Jag är jättesugen på cola så nu ska jag ta en liten promenad till Sainsbury's och köpa det och lite yoghurt till frukosten, dom har petit filous i stora!!!  Idag efter skolan var jag och Maureen i Harrow-on-the-Hill och jag sökte två jobb!! Efter en halvtimme ringde det första stället, Cafe Cafe ( http://cafecafe-onthehill.com/site.html ) och undrade om jag kunde komma förbi igen på intervju så på måndag ska jag ha en try-out där! Ungefär tio minuter efter jag hade pratat med Cafe Cafe ringde det andra stället, Incanto ( http://www.incanto.co.uk/ ) så jag ska på intervju där imorgon. Om jag får något av jobben så stannar jag nog här i Kenton, jobbet ligger 20 minuter bort med buss och 40 minuter att gå.

Hoppas ni har det bra allihopa!! / Linnea

RSS 2.0