26 september

Hejhej!

Då var det måndag igen... Har inte planerat så mycket i veckan, ska på möte på banken imorgon och någon dag vill jag gå till Portobello Road market i Notting Hill. vi fick en ny lärare idag, Tom. Han är mycket bättre än Evelyn, det här tittade vi på på lektionen idag:

http://www.youtube.com/embed/qpqAXZI0s0s

Han tyckte att det var engelsk kultur.

Vi såg denna med:

http://www.youtube.com/embed/ZDZaWgf_bk0

"The definition of cheesy"

Hoppas ni har det bra där hemma alla! Jag vill åka hem och hälsa på snart. Helst hälsa på lilla Nova.

23 september

FREDAGSMYS!!!!!!
21 september

Hejhej!

Idag är det onsdag och jag har vart i skolan, sen på möte med Rosie, som har hand om opus-programmet ( =skola + kurs) om mitt CV. De har också ändrat vårat schem frånochmed nästa vecka, börjar nu 8.15 = gå hemifrån kl 7.00. det var tydligen så att elever med morgonlektioner vill ha mer tid på eftermiddagarna för att shoppa, så en kvart kommer hjälpa dem så mycket. Undrar om de har funderat på att de har för många lektioner?

Var på banken med, är så duktig som gör viktiga grejer. Där sa dom då att jag behövde inte alls boka något möte ( som alla mina andra vänner här har fått göra och de har samma bank) utan det räckte att jag hade med mig passet och ett papper från Kaplan där det stog att jag är student där och det låg såklart hemma. Så imorgon ska jag till banken igen!

Idag när jag vaknade var det kallt, grått och regnigt. Ville inte gå upp eller ut men har man skola så har man. Väl i skolan blev det mindre grått, inget regn och efter skolan var det soligt!! Jag och Sarah åt lunch på Paul's ( http://www.paul-uk.com/) och sen åkte vi till Brick Lane och Spitalfields market och åt glass i solen.

Nu är jag hemma igen för att göra läxor, såklart. Och kolla efter boende. Hejsvejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0